Stiri de ultima ora Mondene

Totti a rămas fără ceasul Rolex și cere ajutor

Francesco Totti, fostul atacant vedetă şi căpitan al echipei AS Roma, a apelat la fanii grupării pentru a-şi găsi ceasul Rolex pe care l-a purtat mereu de-a lungul carierei de jucător şi despre care spune că l-a pierdut.
”Prieteni, mi-am pierdut ceasul de care eram foarte ataşat pentru că l-am avut toată cariera mea. Vă vorbesc în speranţa că îl puteţi găsi. Ştiu că este aproape imposibil, dar nu costă nimic să încerci. Este Rolex Daytona din oţel cu cadran alb. Pe brăţară sunt două inscripţii mici cu litera C (Cristian şi Chanel, primii doi copii ai săi)”, a scris fostul jucător pe contul său de Instagram, adăugând că va oferi o recompensă substanţială.
Totti a lăsat şi un număr de telefon, care probabil nu este al lui, şi a promis că va veni personal să ridice ceasul de la posibilul găsitor.
În luna februarie, Francesco Totti anunţa că se lansează într-o nouă carieră, cea de impresar de fotbalişti, înfiinţând în acest scop două companii care vor oferi servicii de scouting şi management.
Fostul campion mondial, în vârstă de 43 ani, şi-a denumit societăţile IT Scouting şi CT10, ultima cu referire la numărul pe care l-a purtat ca jucător.
Totti şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist al AS Roma, din 1992 şi până în 2017, cucerind un titlu de campion al Italiei, în 2001. El a fost campion al lumii în 2006, cu Squadra Azzurra, pentru care a disputat 58 de meciuri şi a marcat 9 goluri.
După retragerea din activitate, el a rămas în staff-ul echipei “giallorossa”, din care s-a retras însă în iunie 2019, afirmând că nu se simte implicat în activităţile clubului.

Citeste  Jennifer Lopez vorbeste despre interventiile chirurgicale suferite
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns