Stiri de ultima ora Mondene

Taylor Swift va fi prima vedetă din SUA care primește trofeul pentru întreaga carieră la gala Brit Awards

Vedeta pop americană Taylor Swift va deveni marţi prima femeie recompensată cu trofeul pentru întreaga carieră – Global Icon – la gala Brit Awards, potrivit BBC.

Taylor Swift va fi totodată şi primul artist din afara Marii Britanii recompensat cu acest premiu, pe care Brit Awards îl descrie drept cea mai importantă distincţie a sa.

Doar alţi trei artişti au primit anterior trofeul Global Icon – Elton John, David Bowie şi Robbie Williams.

Potrivit BBC şi Billboard, Swift nu va concerta la ceremonia care se va desfăşura cu public, în cadrul programului-pilot guvernamental de evenimente live.

Aproximativ 4.000 de persoane vor lua parte la spectacolul de pe Arena O2 din Londra – aproximativ o cincime din capacitate. Peste jumătate din numărul total al biletelor au fost acordate lucrătorilor esenţiali din Londra.

Coldplay, concert în deschidere

Găzduit pentru a patra oară consecutiv de Jack Whitehall, spectacolul se va deschide cu un concert susţinut de Coldplay.

Printre alţi artişti care vor concerta în cadrul galei se numără Dua Lipa, The Weeknd, Olivia Rodgrigo şi Headie One.

Cântăreţul Rag’n’Bone Man va interpreta cel mai recent single al său, ”Anywhere Away From Here”, alături de ansamblul Lewisham and Greenwich NHS Trust Choir, alcătuit din angajaţi din cadrul Serviciului Naţional de Sănătate (National Health Service – NHS).

Swift ar putea încheia gala cu două premii. Vedeta este nominalizată şi la categoria ”cea mai bună artistă solo internaţională”, trofeu pe care l-a mai câştigat în 2015. Ea concurează la această categorie cu Ariana Grande, Billie Eilish, Cardi B şi Miley Cyrus.

”Cariera lui Taylor este de neegalat, iar muzica şi influenţa ei au rezonat cu milioane de oameni din întreaga lume. Ea şi-a folosit platforma pentru a scoate în evidenţă numeroase probleme la nivel global şi a fost aplaudată recent pentru eforturile de promovare a acceptării comunităţii LGBTQ”, au transmis organizatorii Brit Awards în anunţul de acordare a trofeului Global Icon.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns