Stiri Actuale de ultima ora

Șmecher de București, și-a dus iubita cu mașina la KFC, pe zona pietonală, în Timișoara

Un bărbat din Bucureşti, care a pătruns cu autoturismul, marţi seara, în zona pietonală ultracentrală a Pieţei Victoriei din Timişoara, punând în pericol trecătorii, a fost depistat de poliţişti şi amendat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş a informat, miercuri, că în urma apariţiei în spaţiul public a unui video în care apărea un autoturism care a pătruns în zona cu acces interzis din Piaţa Victoriei, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara şi agenţi ai Poliţiei Locale au efectuat verificări, iar pe o stradă din municipiu a fost identificat proprietarul autoturismului.

În viteză, pe trotuar

“Este vorba despre un bărbat de 34 de ani cu domiciliul în Bucureşti. În urma celor constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 870 de lei pentru circulaţia pe un sector de drum pe care accesul este interzis. Ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Timiş.

La verificarea autovehiculului s-a stabilit ca acesta era sub sechestru, motiv pentru care la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de la Secţia 1 Poliţie pentru verificări.

„Ca orice cocalar care nu are nici un respect pentru alţii, a aşteptat-o cu tot cu maşină. Apoi a demarat în trombă, trecând cu viteză printre pietonii din piaţă. WV a trecut periculos de aproape pe lângă oamenii nevinovaţi, dar nu a fost observat de nici un poliţist, care altfel aleargă după bicicliştii care se mai nimeresc prin centrul Timişoarei”, scrie Ziua de Vest.

Piaţa Victoriei este împânzită de camere de supraveghere, care transmit imagini live într-un centru al Poliţiei Locale.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns