Stiri Actuale de ultima ora

Atentie la escrocii de pe Litoral ! Pentru 200 de lei, turistilor li se promite ca ajung in reclame

O firma cu un punct de lucru in statiunea Mamaia inseala turistii naivi si le promite ca, daca achita o taxa de 200 de lei, fotografiile lor pot ajunge in reclame comerciale.

Reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta a inchis un punct de lucru din Mamaia, al unei firme care escroca turisti. Concret, oamenilor li se promitea ca, daca platesc 200 de lei de persoana, vor beneficia de promovare in industria de diverstiment si modelling.

Desi pare greu de imaginat, nu putini au fost romanii care s-au lasat atrasi de asemenea promisiuni. Unii chiar au achitat cate 200 de lei pentru toata familia, mama, tata si copilul, deci in total 600 de lei – cu speranta ca vor fi remarcati de marile agentii de publicitate si, la un moment dat, se vor trezi cu oferte pentru a face reclama.

Au fost insa si romani care si-au dat seama de escrocherie si au reclamat firma

In urma mai multor sesizari primite de la cetateni, reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Constanta au efectuat verificari la sediul unei societati comerciale cu punctul de lucru in statiunea Mamaia, referitor la desfasurarea unei activitati considerata a se incadra in categoria practici comerciale inselatoare, prin prestarea de servicii pe baza unui tarif fix (200 lei/persoana), in schimbul promisiunii ca acestia vor putea beneficia de promovare in media si in industria de divertisment. Serviciul propriu-zis presupunea si efectuarea unor fotografii persoanelor interesate” – precizeaza CJPC Constanta.

In momentul descinderii, patronii firmei au fost agresivi verbal cu reprezentantii CJPC Constanta, iar una dintre angajate a incercat sa iasa din sediu cu borseta cu banii incasati, pretinzand ca e o simpla clienta.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns