Stiri divertisment de ultima ora

Roger Waters a refuzat o sumă uriașă de la Facebook

Roger Waters, membru fondator al trupei rock britanice Pink Floyd, a declarat că a refuzat “o sumă uriaşă de bani” oferită de compania Facebook, al cărei preşedinte, cofondator şi CEO este Mark Zuckerberg, pentru utilizarea piesei emblematice din 1979 “Another Brick in the Wall, Part 2” într-o reclamă pe Instagram, relatează marţi Business Insider, care citează revista Rolling Stone.

“A venit în această dimineaţă cu o ofertă pentru o sumă uriaşă, uriaşă de bani”, a declarat Waters la un eveniment recent pro-Julian Assange. El a adăugat că a refuzat în mod categoric oferta Facebook.

“Menţionez asta doar pentru că aceasta este o mişcare insidioasă a lor pentru a prelua absolut tot”, a precizat muzicianul, adresându-se lui Mark Zuckerberg şi subliniind că nu doreşte să fie “părtaş” la aşa ceva.

Far Out Magazine a relatat anterior că formaţia a refuzat să permită ca muzica sa să fie utilizată în cadrul reclamelor care nu sunt pentru o “cauză bună”.

Ce spune despre Mark Zuckerberg

Liderul formaţiei inclusă în “US Rock and Roll Hall of Fame”, în 1996, şi în “UK Music Hall of Fame”, în 2005, a citit din scrisoare în timpul evenimentului. “Considerăm că sentimentul de bază al acestui cântec continuă să fie atât de răspândit şi atât de necesar astăzi, ceea ce dovedeşte cât de atemporală este piesa”, se spunea în cerere.

Citeste  Cum se pregatesc angajatii de redeschiderea teatrelor

Waters a declarat că, în opinia sa, compania americană doreşte “să facă Facebook şi Instagram mai puternice decât sunt deja… astfel încât să poată continua să ne cenzureze pe toţi cei din această încăpere şi să împiedice povestea despre Julian Assange să ajungă la publicul larg şi acesta să poată spune: “Ce? Nu. Gata”.

“Cum de i-am dat putere?”, s-a întrebat Waters în cadrul evenimentului, cu referire la Zuckerberg. “Totuşi, iată-l, unul dintre cei mai puternici idioţi din lume”, a adăugat muzicianul.

Facebook nu a răspuns la solicitarea Business Insider de a comenta pe marginea acestui subiect.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *