Stiri Actuale de ultima ora

Rezultatul guvernării PSD: Violatorii din Vaslui sunt liberi înainte de termen

Cei șapte autori ai violului de la Vaslui “care a cutremurat o țară întreagă sunt cu toții liberi, datorită recursului compensatoriu promovat de guvernarea PSD prin care au fost scoși din pușcării infractori periculoși, a anunțat judecătorul Cristian Danileț. Violatorii fuseseră condamnați în 2015 la pedepse cu închisoarea cuprinse între 6 și 10 ani, însă acum nici unul nu se mai află după gratii.

Cei 7 tineri au agresat sechestrat și agresat sexual o fată, în noiembrie 2014, când aceasta se întorcea de la școală. Primul violator a fost eliberat după ce a stat trei ani și jumătate în închisoare.

Judecătorul Cristian Danileț, membru al Asociației VeDem Just, le-a vorbit profesorilor la Cluj despre “un alt fenomen prezent în România – porn revenge și șantajul cu poze intime. Îi învățăm pe copii că tot ce le transmit altora în mediul online s-ar putea să fie la un moment dat periculos pentru ei. Dar, desigur, noi evităm să facem educație sexuală în școli, pentru că se supără preoții și probabil unii dintre părinți”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns