Stiri de ultima ora Mondene

Ozzy Osbourne a cântat la închiderea Jocurilor Commonwealth-ului

Rockerul Ozzy Osbourne a fost protagonistul unei apariţii surpriză pe scenă, în oraşul său natal, Birmingham, în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului din 2022, informează marţi DPA/PA Media.

Muzicianul în vârstă de 73 de ani, născut în zona Aston din Birmingham, a susţinut un show exploziv alături de membrii trupei sale Black Sabbath, chitaristul Tony Iommi, toboşarul Tommy Clufetos şi basistul Adam Wakeman.

Focuri de artificii şi aplauze au izbucnit când s-au auzit primele acorduri ale “Paranoid”, una dintre melodiile de succes ale trupei.

“Haideţi, s-o luăm razna”, a îndemnat Osbourne mulţimea, în timp ce trupa interpreta celebrele acorduri ale hitului “Iron Man”.

În încheierea scurtei reprezentaţii, artistul a adăugat: “Mulţumesc, noapte bună, sunteţi cei mai buni, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi! Birmingham pentru totdeauna!”.

Anterior, în cadrul ceremoniei, au urcat pe scenă membrii spectacolului artistic “Peaky Blinders”, o adaptare a seriei de televiziune cu acelaşi nume.

Ceremonia, desfăşurată pe Alexander Stadium din Birmingham, a cuprins concerte susţinute de artişti precum UB40, Beverley Knight, Dexys Midnight Runners, Goldie, The Selecter şi Jorja Smith.

Citeste  A murit regizorul Jean-Luc Godard

De asemenea, Laura Mvula, în vârstă de 36 de ani, nominalizată la Premiul Mercury, a susţinut un spectacol special în cadrul căruia a interpretat o piesă proaspătă, inspirată de “Red Right Red” a lui Nick Cave, melodia tematică pentru “Peaky Blinders”.

Competiţia internaţională s-a încheiat luni seara, după ora unsprezece zile de evenimente sportive.

Ediţia de anul acesta a fost cea mai de succes a Jocurilor Commonwealth-ului pentru naţiunile gazdă (britanice), care au obţinut în total 275 de medalii, dintre care 85 de aur.

Prinţul Edward, conte de Wessex, a fost cel care a declarat închisă în mod oficial ceremonia, spunând: “La fiecare patru ani, ne străduim să ne unim pentru a celebra Commonwealth-ul prin sport. Mulţumită manierei, stilului şi entuziasmului cu care aţi concurat, oficiat, susţinut, organizat şi aţi făcut voluntariat, aţi adus, încă o dată, la viaţă spiritul şi valorile Commonwealth-ului. Ne-aţi inspirat pe noi şi, sperăm, generaţiile viitoare. În plus, aţi demonstrat ceea ce ne uneşte”, a declarat el.

Citeste  Olivia Munn s-a confruntat cu caderea parului dupa nastere
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *