Stiri de ultima ora Auto

Mașina lui Boris Johnson, bușită de un automobil din coloana oficială

Maşina premierului britanic Boris Johnson a fost tamponată miercuri de un vehicul al dispozitivului de securitate după ce protestatari kurzi au pătruns în stradă, potrivit unor martori. Biroul premierului a transmis că nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Maşina lui Johnson părăsea cu antemergători ai poliţiei incinta parlamentului atunci când un protestatar a pătruns în şosea, obligând maşina oficială să frâneze, iar un Range Rover din spate a tamponat-o. Premierul Boris Johnson, care şi-a reluat activitatea la sfârşitul lunii aprilie după ce s-a recuperat în urma unei forme severe de COVID-19, tocmai îşi încheiase sesiunea săptămânală de întrebări şi răspunsuri în faţa parlamentului. Pe de altă parte, bilanţul deceselor cauzate de COVID-19 în Marea Britanie a ajuns la 53.077, conform unui calcul făcut de Reuters pe baza datelor din surse oficiale, ceea ce evidenţiază că Regatul Unit este una dintre cele mai puternic lovite ţări din lume de pandemie.
Bilanţul Reuters cuprinde morţi unde COVID-19 a fost menţionată pe certificatele de deces din Anglia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord până la 5 iunie şi din Scoţia până la 7 iunie. Bilanţul include şi decesele mai recente din spitale.
Biroul Naţional de Statistică (ONS), care actualizează săptămânal datele, a precizat marţi că numărul deceselor legate de COVID-19 în Anglia şi Ţara Galilor până la 5 iunie a crescut la 47.820.
Numărul mare de decese a atras critici la adresa modului în care premierul Boris Johnson a gestionat pandemia, partidele de opoziţie şi unii oameni de ştiinţă spunând că Marea Britanie a impus prea lent măsuri de izolare sau a protejat prea târziu persoanele din aziluri.
Epidemiologii spun că mortalitatea excesivă – decesele din toate cauzele care depăşesc media pe cinci ani pentru această perioadă a anului – este cel mai bun mijloc de a stabili numărul persoanelor care au murit din cauza unei pandemii deoarece poate fi comparat la nivel internaţional.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns