Stiri de ultima ora Mondene

Jerry Hall a demarat divorțul de Rupert Murdoch

Fotomodelul Jerry Hall a depus vineri în instanţă cererea de divorţ de soţul său, miliardarul Rupert Murdoch, invocând ”diferenţe ireconciliabile” după şase ani de căsătorie, informează Reuters.

Fotomodelul în vârstă de 66 de ani a cerut, în documentele depuse la un tribunal din California, ca Murdoch, în vârstă de 91 de ani, să-i plătească pensie alimentară într-un cuantum nespecificat, precum şi onorariilor avocaţilor.

Hall a precizat în cererea depusă la Tribunalul Superior din Los Angeles că ”nu cunoaşte natura completă şi amploarea tuturor bunurilor şi datoriilor (lui Murdoch) şi va modifica această cerere atunci când informaţia va fi stabilită”.

Avocatul lui Hall, Ronald Brot, nu a răspuns unei solicitări Reuters de a exprima un punct de vedere până la ora difuzării acestor informaţii. Reprezentanţii legali ai lui Murdoch nu au putut fi contactaţi în afara orelor de program.

Murdoch şi Hall s-au căsătorit în martie 2016 în cadrul unei ceremonii discrete desfăşurată la Spencer House din Londra. Este cel de-al patrulea mariaj al mogulului media.

The New York Times a relatat în iunie că anticipatul divorţ nu va afecta, cel mai probabil, structura acţionariatului afacerilor pe care le deţine magnatul.

Murdoch este preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel. Magnatul controlează de asemenea News Corp, editorul Wall Street Journal, prin intermediul unui trust familial cu sediul în Reno, Nevada, care deţine o cotă de circa 40% din acţiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

Un nou serial documentar, ”The Murdochs: Empire of Influence”, va avea premiera pe CNN+ odată cu lansarea, în primăvara acestui an, a noului serviciu de streaming pe bază de abonament, a anunţat joi compania.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns