Stiri din Sport de ultima ora

Ionuț Radu pleacă de la Genoa

Portarul Ionuţ Radu va pleca de la clubul italian de fotbal Genoa în perioada de transferuri din luna ianuarie deoarece nu acceptă să fie rezervă, a anunţat agentul său, Oscar Damiani, la microfonul Radio Rai, potrivit TuttoMercatoWeb.
Ionuţ Radu a fost rezervă duminică în primul meci după pauza de iarnă (2-1 acasă cu Sassuolo), noul antrenor al echipei, Davide Nicola, folosindu-l între buturi pe Mattia Perin, recent împrumutat la Juventus. Perin a mai fost la Genoa între 2013 şi 2018.
“Nicola a fost clar, a spus că nu va exista rotaţia portarilor şi în mod sigur (Radu – n. r.) nu poate rămâne la Genoa să fie rezerva lui Perin, cu tot respectul pe care îl am pentru acest portar. Vom analiza cu jucătorul, cu Genoa şi cu Inter cea mai bună soluţie, eu cred că Radu are dreptul să fie numărul unu. Altfel, vom vedea alte alternative, ca revenirea la Inter. E o problemă pentru care trebuie să găsim o soluţie”, a spus Oscar Damiani.
Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumut său fiind valabil până în vara acestui an. Până duminică românul a fost titular la Genoa în toate meciurile din acest campionat.
În Serie A, Genoa este pe locul 19, penultimul, cu 14 puncte după 18 meciuri.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns