Stiri de ultima ora din Sanatate

Institutul Matei Balș și Spitalul Colentina au rămas fără apă caldă și căldură

Institutul de Boli Infecţioase ‘Matei Balş’ şi Spitalul Colentina au rămas vineri fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii la reţeaua Termoenergetica, au informat reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii (MS).

“Reprezentanţii Institutului ‘Matei Balş’ au confirmat că au primit o înştiinţare din partea Companiei Municipale Termoenergetica prin care li se semnala că astăzi, între orele 9,00-24,00 va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură şi apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeaşi situaţie este şi Spitalul Colentina”, a precizat sursa citată.

Informarea MS vine după ce pe reţelele de socializare au fost vehiculate informaţii despre pacienţi cu COVID-19 internaţi la Institutul ‘Matei Balş’ care au de suferit din cauza întreruperii furnizării de căldură.

Bolnavii de Covid, în frig

Spitalul Colentina a devenit unitate medicală COVID de la jumătatea lunii octombrie, asigurând circa 400 de paturi pentru pacienţii confirmaţi cu această boală.

Totodată, compania Termoenergetica a informat că alimentarea cu agent termic a Spitalelor ‘Matei Balş’ şi Colentina este afectată de o avarie la reţeaua primară din zona Ştefan cel Mare din Sectorul 2, iar echipele de intervenţie sunt în teren şi lucrează pentru remedierea cât mai rapidă a problemei, estimându-se că în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă această lucrare va fi finalizată.

“Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă vineri că execută lucrări de remediere a unei avarii la reţeaua primară DN 700, în zona Ştefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei. Lucrările afectează alimentarea cu agent termic a spitalelor Matei Balş şi Colentina. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este în cursul nopţii de vineri, 4 decembrie, spre sâmbătă, 5 decembrie 2020. Echipele Companiei Termoenergetica sunt în teren şi vor lucra pentru executarea cât mai rapidă a operaţiunilor necesare reluării furnizării agentului termic în zona afectată. Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfort şi le mulţumim pentru înţelegere!”, este anunţul postat pe site-ul companiei municipale.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns