Stiri Internationale de ultima ora

Emma Răducanu, dată exemplu negativ de antrenorul Naționalei de rugby a Angliei

Selecţionerul naţionalei de rugby a Angliei, Eddie Jones, l-a sfătuit pe tânărul său mijlocaş la deschidere Marcus Smith să evite “valul de lucruri care distrag atenţia” ce ar putea veni în calea sa odată cu succesul, tehnicianul subliniind scăderea de formă a jucătoarei de tenis Emma Răducanu după ce a devenit celebră în urma câştigării US Open, transmite Reuters.

După victoria de la Flushing Meadows, Răducanu a primit oferte de sponsorizare din partea unor firme şi a apărut pe prima pagină a unor reviste. Jucătoarea de 18 ani, al cărei tată este român, a fost însă eliminată apoi în turul doi la Indian Wells şi în sferturi la Transylvania Open.

Smith, care are 22 de ani şi e considerat marea speranţă a rugby-ului englez, a impresionat în victoria din weekend cu Tonga (69-3), fiind introdus pe parcursul meciului. Jones a spus că este esenţial ca jucătorul să rămână cu picioarele pe pământ.

“Marea problemă pentru jucătorii tineri sunt lucrurile care distrag atenţia. Acestea pot fi expunerea de care au parte în presă, laudele şi criticile pe care le primesc, grupurile de agenţi care văd în acest tip următoarea mare senzaţie”, le-a declarat Jones ziariştilor.

Citeste  Romanul insurat cu un batran vicar englez a ramas vaduv

“Există un motiv pentru care fata care a câştigat US Open nu s-a descurcat prea bine după aceea. Unde aţi văzut-o? Pe prima pagină a Vogue, pe prima pagină a Harper’s Bazaar, oriunde, purtând haine Christian Dior”, a adăugat selecţionerul.

“El este echilibrat, dar la început toţi sunt aşa. La început toţi sunt cu picioarele pe pământ, altfel nu prind echipa sau nu câştigă US Open. După aceea vine însă acest val de distracţii care te face să-ţi pierzi echilibrul”,a spus Jones.

Emma Răducanu a anunţat că nu va lăsa angajamentele din afara terenului să devină un obstacol în antrenamentele ei pentru revenirea la forma care i-a permis că câştige în acest an US Open.

Jucătoarea a subliniat că tenisul rămâne prioritatea ei numărul unu.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *