Stiri Lifestyle de ultima ora

Ce pat ți se potrivește pentru un somn bun

Căutarea patului potrivit presupune o documentare temeinică înainte de realizarea unei investiţii. Persoanele care vor să se odihnească foarte bine trebuie să ştie că au la dispoziţie mai multe tipuri de paturi datorită cărora somnul să fie unul dulce, iar dimineţile relaxante şi fresh. Care sunt acestea? Modelele sunt prezentate rând pe rând în acest articol!

Paturi cu platformă

Extrem de populare şi moderne, aceste modele sunt mult mai scunde, în comparaţie cu paturile tradiţionale, însă asigura o susţinere excelenta pe termen lung. Astfel de obiecte au cadru de pat din lemn de cele mai multe ori şi se încadrează perfect în apartamentele minimaliste, în care nu există foarte multă mobilă.

Paturi cu tăblii din lemn sau fier

Paturile din această categorie au tăbliile din lemn ori din fier şi sunt excelente pentru persoanele romantice, care vor să se simtă ca şi cum ar fi într-un basm. Dacă unele tăblii sunt frumos sculptate în lemn, cu diferite modele, altele au tăbliile din bare de metal combinate cu lemn, ceea ce înseamnă că oamenii au o gamă variată de opţiuni din care pot alege. Cât despre paturile ale căror tăblii au marginile superioare uşor curbate, consumatorii trebuie să ştie că acestea sunt modele tip sanie şi sunt excelente pentru decoruri sofisticate.

Paturi extensibile

O altă categorie de paturi spre care se pot îndrepta oamenii este formată din cele extensibile. Astfel de modele sunt potrivite cu precădere pentru cei care vor să îşi folosească spaţiul de acasă într-un mod cât mai eficient.

Majoritatea pieselor de mobilier sunt realizate sub forma unor canapele care, la nevoie pot fi transformate în paturi. Ele trebuie alese cu grijă, însă. Oamenii trebuie să ţină cont de cât de des urmează să le folosească şi de structură de rezistenţă cu care sunt prevăzute.

Printre cele mai populare se număra paturile extensibile cu structura din lemn de esenţă tare, care au un mecanism de extensie uşor de acţionat.

Paturi cu baldachin prevăzute cu somiere din lemn

Acestea sunt extrem de interesante datorită design-ului unic. Colţurile acestora se prelungesc foarte mult în sus, chiar peste înălţimea tăbliei, tocmai pentru a permite voalului să se aşeze frumos. Aceste modele sunt prevăzute cu somiere din lemn, fiind rezistente pe termen lung şi extrem de confortabile.

Paturi cu spaţiu de depozitare

Practice şi uşor de folosit, paturile care au dedesubtul lor spaţii de depozitare se afla în topul preferinţelor celor care sunt în căutarea unor astfel de obiecte. De ce? Dincolo de faptul că sunt potrivite pentru un somn odihnitor, paturile permit şi depozitarea a foarte multe obiecte în lăzile aferente. De la pături, lenjerii de pat şi până la perne, toate pot fi “ascunse” cu uşurinţă sub pat.

Paturi suprapuse

Perfecte pentru copii, paturile suprapuse sunt confortabile şi suficient de generoase ca dimensiune. Ele sunt prevăzute cu o scară, pe care cei mici o pot folosi atunci când vor să ajungă în patul de deasupra. Cele mai multe dintre piesele de mobilier din această categorie au o structură înaltă şi cadru de lemn, fiind minunate pentru a economisi mult spaţiu. Părinţii care vor să le ofere copiilor o cameră confortabilă şi prietenoasă se pot orienta către astfel de paturi!

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns