Stiri Actuale de ultima ora

Lacul perfect pentru parchetul din lemn – secretul pentru o podea rezistenta in timp

Fara nicio indoiala, podeaua reprezinta elementul cheie care sustine toata activitatea ta de zi cu zi. Tocmai din acest motiv este important sa te orientezi doar spre produsele de inalta calitate, care iti asigura un grad sporit de siguranta si de confort pentru o perioada impresionanta de timp. Astfel, ai grija sa incluzi pe lista ta de cumparaturi si un lac pentru parchet lemn, pentru un tratament extra in ceea ce priveste aspectul si durabilitatea pardoselii tale.

Pe langa nivelul superior de calitate de care vei avea parte, podeaua va capata un luciu specific care va contribui la formarea uneui design ingrijit si bine pus la punct. Avantajele nu se rezuma doar la aspect, ci vizeaza atat costurile potrivite pentru toate buzunarele, cat si tratamentele specifice pentru un grad ridicat de rezistenta in fata pericolelor si actiunilor mecanice.

Lac pentru parchet lemn – elementul care nu trebuie sa lipseasca din amenajarea ta

Cu trecerea timpului, lemnul netratat corespunzator se va degrada, iar acest lucru isi va pune amprenta asupra tuturor elementelor din lemn din locuinta ta. De la parchet la tamplaria exterioara, factorii din mediu pot pune in pericol atat aspectul, cat si rezistenta tuturor structurilor. Cand vine vorba de podea, un lac pentru aprchet lemn reprezinta solutia ideala pentru tine din toate punctele de vedere. Aceasta vine la pachet si cu o serie de beneficii, dupa cum urmeaza:

Strat protector impotriva zgarieturilor

Mai devreme sau mai tarziu, cu siguranta vei observa cateva zgarieturi fine la nivelul parchetului. Acestea apar ca urmare a traficului intens, a mobilei mutate dintr-o parte in alta sau chiar si atunci cand scapi unele obiecte din jos. Pentru a evita aceste neplaceri, un lac pentru parchet lemn functioneaza precum o bariera de protectie impotriva acestor pericole. Lemnul va fi lipsit de zgarieturi, iar aspectul va fi cat se poate de placut si lipsit de imperfectiuni pentru o perioada indelungata de timp.

Rezistenta la umiditate si la variatiile de temperatura

Pe langa fapul ca imbraca podeaua, parchetul joaca un rol important atat in timpul sezonului cald, cat si in timpul sezonului rece. Tratat in mod corespunzator, acesta nu va lasa loc pierderilor de temperatura si va contribui la izolarea optima a incaperilor. In acest fel, schimbarile bruste de temperatura nu iti vor da batai de cap, iar apa nu va avea posibilitatea sa intre in structura de rezistenta a parchetului din lemn.

Aspect estetic placut

De asemenea, in momentul in care iti amenajezi locuinta iti doresti ca toate detaliile sa fie armonioase si sa se impleteasca excelent intre ele. Cu ajutorul unui lac pentru parchet lemn, incaperea va capata inca de la prima aplicare un aspect minimalist, ingrijit si care instaureaza un aer cald, primitor si care invita la visare.

Aplicare eficienta intr-un timp record

Nu in ultimul rand, lacul pentru parchet se aplica simplu si rapid cu ajutorul unei pensule, role sau prin turnare libera. Stratul se va aseza in mod corespuzator peste parchet, iar timpul de uscare este cat se poate de mic. Investitia facuta iti asigura toate avantajele enumerate mai sus pentru multi ani de acum inainte, insa pentru rezultate maxime este important sa repeti la un anumit interval tratamentul cu lac.

Klebrom – expertii lemnului din locuinta ta

Daca iti doresti o casa realizata exclusiv din lemn sau te orientezi catre finisaje din natura, expertii de la Klebrom au solutiile ideale pentru tine. De la lac pentru parchet lemn la lac pentru lemn exterior pret mai mult decat accesibil, acestia iti pun la dispozitie o gama variata de produse special concepute pentru nevoile tale. Astfel, descopera mai multe pe site si nu ezita sa ceri parerea specialistilor!

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns