Stiri divertisment de ultima ora

The Who își reia concertele

După anulări costisitoare cauzate de pandemie, trupa rock britanică The Who îşi reia concertele în cadrul turneului ”THE WHO HITS BACK!”, informează Reuters.

”Ripostăm împotriva COVID pentru că ne-a oprit din drum. Voiam să-l denumim ‘Unde rămăsesem?”’, a spus vocalistul Roger Daltrey înaintea turneului care va începe săptămâna viitoare.

Anularea concertelor caritabile în beneficiul fundaţiei The Who, Teenage Cancer, la Royal Albert Hall din Londra a costat trupa circa trei milioane de dolari, a spus Daltrey, în vârstă de 78 de ani. Organizaţia colaborează cu spitale din Marea Britanie şi Statele Unite pentru a dezvolta spaţii moderne unde tinerii care suferă de cancer se pot întâlni şi socializa.

Daltrey şi Pete Townshend, principalul compozitor al trupei, faimos pentru momentele când îşi distrugea chitara pe scenă, sunt singurii membrii supravieţuitori din formula originală a trupei, înfiinţată în anii 1960 la Londra şi din care mai făceau parte bateristul Keith Moon şi basistul John Entwistle.

The Who a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume graţie operei rock ”Tommy” şi a unor hit-uri precum ”Won’t Get Fooled Again” şi ”I Can See For Miles”.

Daltrey şi Townshend, alături de alţi şase membri şi o orchestră, vor porni în turneul nord-american pe 22 aprilie în Hollywood, Florida şi îl vor încheia la Las Vegas în noiembrie.

Turneele trupei The Who au devenit mult mai complicate, a precizat Daltrey. ”Înainte eram patru băieţi cu opt amplificatoare, un set de tobe şi un sistem de sunet. Asta era tot. Ne urcam într-o camionetă U-Haul şi nu aveam nevoie de mai mult de trei maşinişti pe seară.”

Daltrey nu vrea să-şi facă griji că turneul ar putea fi afectat de COVID-19, a precizat muzicianul la casa sa situată într-o zonă rurală din Anglia. ”Ne trăim pur şi simplu zilele. Şi dacă te molipseşti şi mori, te molipseşti şi mori, înţelegi?”

Legendarul muzician rock, care a colaborat cu multe dintre trupele mari la nivel global, l-a numit pe Mick Jagger solistul său preferat al unei trupe rock urmat de Freddie Mercury şi Elton John, Bruce Springsteen şi David Bowie.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns