Stiri Internationale de ultima ora

SUA vor să interzică accesul persoanelor venite din Europa

SUA intenţionează să interzică intrarea pe teritoriul lor a persoanelor care vin din Europa, măsură care ar putea fi luată din cauza coronavirusului aşa cum s-a întâmplat deja pentru persoanele venite din China, a declarat şeful Departamentului Securităţii Interne, Ken Cuccinelli.
”Ne gândim cum să tratăm Europa în ansamblu”, a declarat Ken Cuccinelli, în cadrul unei audieri parlamentare.
El a subliniat că instrucţiunile deja sporite nu permit încă blocarea călătorilor care vin din Europa. ”Dar avem în vedere” aceasta, a adăugat el. Peste 20.000 de persoane (22.307) au fost infectate în Europa de noul coronavirus şi 930 au decedat, potrivit unui nou bilanţ difuzat de AFP miercuri la ora 17:00 GMT pe baza unor cifre oficiale.

În detaliu, în Italia au fost înregistrate 12.462 de cazuri, dintre care 2.313 de noi cazuri de contaminare într-un interval de 24 de ore, şi 827 de decese în total, în Spania s-au înregistrat 2.128 cazuri (506 noi cazuri) şi 47 de decese, în Franţa 1.784 cazuri (178 noi cazuri) şi 33 de decese, în Germania 1.567 de cazuri (428 noi cazuri) şi trei decese şi în Elveţia au fost semnalate 642 cazuri (152 noi cazuri) şi patru decese.

Citeste  Noi dezvaluiri despre Eurovision 'Este un fenomen ilegal dezgustător'.

Rusia a anunţat miercuri suspendarea majorităţii zborurilor către şi dinspre Italia, Germania, Franţa şi Spania, statele europene cele mai afectate de epidemia de coronavirus, transmite Reuters.
Va fi de asemenea suspendată emiterea vizelor turistice pentru cetăţenii italieni.
Numărul cazurilor de infectare cu coronavirusul Covid-19 a crescut miercuri în Rusia la 28, de la 20 în ziua precedentă. Toate persoanele testate pozitiv în ultimele 24 de ore au călătorit anterior în Italia.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns