Britanicii au impus noi restrictii
Stiri Internationale de ultima ora

Britanicii au impus noi restrictii

Britanicii au impus noi restrictii pentru persoanele care nu respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus. Toate aceste persoane pot fi pedepsite cu o amenda de pana la 10.000 de lire sterline.

Ce a spus premierul Boris Johnson

Boris a declarat ca in aceasta saptamana Regatul Unit se confrunta cu al doilea val de Covid-19. Mai mult de atat, Boris a prezentat noile masuri de restrictie aplicate locuitorilor din regiunile din nordul, nord-vestul si centrul Angliei.

Guvernul britanic induce obligatia legala de autoizolare care va incepe cu data de 28 septembrie pentru persoanele care sunt testate pozitiv si carora National Health Service le solicita asta.

“Cel mai bun mod de a combate coronavirusul este ca fiecare să respecte regulile şi ca persoanele riscând să transmită boala să se autoizoleze”, a declarat prim-ministrul intr-un comunicat.

“Nimeni nu trebuie să subestimeze importanţa acestor măsuri, aceste noi reguli înseamnă că aveţi obligaţia legală să le aplicaţi, imediat ce sunteţi contaminaţi sau dacă NHS vă cere acest lucru”, a mai adaugat acesta.

Citeste  Un carnet al lui Newton, prezentat la o expoziție

Regatul Unit le cere tuturor persoanelor testate pozitiv sa se izoleze timp de 10 zile. Oricine traieste in aceeasi casa cu o persoana testata pozitiv sau care are simptome va trebui sa stea in carantina timp de 14 zile. In cazul in care aceste reguli nu sunt respectate, amenzile pot ajunge pana de la 1.000 de lire pana la 10.000 de lire.

Pentru a se asigura ca toate aceste reguli sunt respectate persoanele cu venituri limitate vor primi un ajutor de 500 de lire daca nu au posibilitatea de a lucra de acasa in timpul carantinei lor.

Regatul Unit a ajuns sa fie tara europeana cea mai grav afectata de pandemie. In aceasta tara s-au inregistrat aproape 42.000 de decese.

“Vedem o revenire în Franţa, în Spania, în întreaga Europă. Este absolut inevitabil, mă tem, să vedem acest lucru şi ţara noastră”, a mai transmis Boris Johnson.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *