Stiri Actuale de ultima ora

Spiderman din Vaslui

Un tânăr a fost surprins de poliţişti în timp ce a sărit de pe geamul unui apartament situat într-un bloc din Zona Gării din municipiul Vaslui, aceştia crezând că este vorba de un hoţ, lucru infirmat ulterior, când bărbatul a spus că ar fi sărit pe geam din locuinţa iubitei, pentru a nu fi găsit de părinţii ei.
Incidentul a fost filmat de locatarii unui imobil situat în apropiere, iar pe imaginile apărute ulterior în spaţiul public se vede cum, câteva minute, bărbatul traversează acoperişul unui magazin situat la parterul blocului, se caţără pe streaşina unui balcon de la primul etaj, după care reuşeşte să sară pe trotuar.
“Un echipaj de poliţie aflat în zonă a discutat cu tânărul respectiv, constatând, în urma primelor verificări, că nu s-au întrunit elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
Potrivit reprezentanţilor IPJ, tânărul a fost sancţionat pentru nerespectarea regimului de circulaţie stabilit prin ordonanţele militare deoarece avea asupra sa o declaraţie pe propria răspundere pentru deplasare care nu includea, însă, adresa la care s-a petrecut incidentul.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns