Medicii vor avea parte de locuinte temporare pe perioada pandemiei
Stiri Actuale de ultima ora

Medicii vor avea parte de locuinte temporare pe perioada pandemiei

Medicii vor avea parte de locuinte temporare in mod gratuit prin aplicatia Milluu. Aceasta aplicatie este sprijinita de fondul de investitii Early Game Vetures. Initiativa poarta denumirea de #LocuintePentruMedici si toti proprietatii sunt invitati sa adauge apartamente si garsoniere in care sa poata locui pentru o perioada determinata de timp medicii care lupta cu coronavirusul.

Atat medicii cat si personalul sanitar au nevoie de spatii temporare in care sa poata locui.

Cum poti afla mai multe detalii?

Pentru asta poti trimite oricand o solicitare la:

Email: medici@milluu.com

https://www.facebook.com/milluuapp/

http://milluu.com/locuintepentrumedici

Telefon: 0799 141 587

“Chiar dacă suntem un start-up, eu și echipa mea de la Milluu înțelegem că orice efort pe care îl facem în această perioadă de criză, oricât de mic, poate fi un ajutor important pentru cei din linia întâi și poate contribui la revenirea cât mai curând la normal. Medicii și personalul sanitar vor putea locui în apartamentele puse la dispoziție prin Milluu pe o perioadă de 3 luni momentan, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației. Scopul este de a-i scuti pe aceștia de transportul până la propriile locuințe și de a le oferi un loc confortabil și sigur unde pot locui în această perioadă, protejându-și astfel familiile, părinții sau prietenii”, a explicat Florin Stoian, CEO la Milluu.

In prezent, in aceasta platforma sunt inscrise 10 locuinte dar se pot alatura si alti donatori care vor sa ofere o mana de ajutor medicilor si personalului sanitar. Toate aceste 10 locatii sunt diponibile incepand cu data de 31 martie.

“Proprietarii au un rol foarte important în această inițiativă pentru că pot decide să sprijine eforturile medicilor și personalului din spitale oferind spațiile pentru închiriere la sume modice sau chiar gratuit. Îi încurajăm să ni se alăture în număr cât mai mare. Acum este nevoie de noi”, a mai spus Florin Stoian.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns