Stiri divertisment de ultima ora

Neversea nu va mai avea loc pe 8-11 iulie ci la altă dată din 2021

Cea de-a patra ediţie Neversea, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe plaja de la Constanţa în perioada 8-11 iulie, va fi reprogramată pentru o nouă dată în 2021, cel mai probabil după 1 august, informează organizatorii evenimentului, într-un comunicat.

Organizatorii afirmă în comunicat că setul de norme publicat de autorităţi cu privire la organizarea acestor evenimente nu oferă nici un fel de predictibilitate şi claritate privind reluarea activităţilor culturale.

De asemenea, organizatorii menţionează că speră că festivalul se va putea desfăşura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni. Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiştilor, recalibrarea resurselor umane şi a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuşi să le facă, în speranţa că autorităţile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp, se arată în comunicat.

Organizare în siguranță

Reprezentanţii festivalului Neversea susţin că există soluţii de a organiza evenimentul în siguranţă, acesta fiind cel mai sigur loc, accesul fiind permis doar celor vaccinaţi, testaţi sau cu anticorpi. În schimb, normele publicate de autorităţi spun că în luna iulie evenimentele se pot desfăşura cu un număr limitat de 2.500 de persoane, cu distanţare de 2 metri pătraţi între participanţi. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu îşi doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanţia autorităţilor că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august.

“După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat şi decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca şi desfăşurarea activităţii! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o şansă reală în 2021. Îi asigurăm pe toţi cei care aşteaptă festivalul că vom face tot ceea ce depinde de noi, vom căuta cele mai bune soluţii. În acelaşi timp, solicităm încă o dată autorităţilor să vină în sprijinul industriei culturale prin stabilirea şi comunicarea cât mai clară şi mai rapidă a unor norme care să ajute cu adevărat la reluarea activităţii culturale în România”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Neversea.

În comunicatul menţionat se mai susţine că publicul, artiştii, organizatorii şi colaboratorii festivalului sunt toţi dornici şi nerăbdători să se reîntâlnească, pe plaja preferată, să se bucure împreună de noi experienţe minunate, de cea mai bună muzică şi cele mai frumoase apusuri şi răsărituri de la mare. Şi pentru cei peste 9.000 de colaboratori şi cei peste 500 de furnizori ai festivalului Neversea şi angajaţii lor, desfăşurarea evenimentului înseamnă relansarea business-urilor şi o rază de speranţă, se mai arată în comunicat.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns