Antonia este revoltata de discutiile generate de Catalin Maruta
Stiri de ultima ora Mondene

Antonia este revoltata de discutiile generate de Catalin Maruta

Antonia este revoltata de discutiile care sunt generate de Catalin Maruta. Prezentatorul TV incearca de cele mai multe ori sa smulga opinii de la invitati despre cuplul pe care cantareata il formeaza cu Alex Velea.

 Ce a declarat Antonia despre practicile la care recurge prezentatorul TV

Antonia a ales sa isi arata indignarea fata de practicile lui Catalin Maruta pe conturile de socializare. Aceasta a aratat ca este deranjata de faptul ca numele ei si al partenerului ei de viata Alex Velea, apar ca teme de discutii intre invitati in cadrul emisiunii “ La Maruta” pe care prezentatorul o gazduieste inca din 2007. Initial emisiunea s-a numit Happy Hour pana in anul 2013, septembrie cand a luat numele de “ La Maruta”.

Antonia este revoltata de modul in care numele ei a devenit subiect de barfe si de comentarii in cadrul emisiunii „Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”,  a scris cantareata pe contul ei de social media.

Aceasta s-a mai declarat indignata si de cei care raspund la provocarile lui Maruta care cauta sa obtina atentie prin participarea la astfel de practici, conform spuselor Antoniei „Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ‘producătorii sunt de vină’”, a  mai spus Antonia la finalul postarii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns