Stiri din Sport de ultima ora

Liverpool, bătută de Brighton

Liverpool a fost învinsă surprinzător, sâmbătă seara, cu 3-0, în deplasare, de Brighton, în etapa a 20-a din Premier League.

Pe Falmer Stadium, gazdele au punctat prin Solly March (46, 53) şi Danny Welbeck (81).

“Cormoranii” sunt pe locul 8, cu 28 de puncte, cu ultimele două meciuri pierdute în campionat, în timp ce Brighton este pe locul 7 cu 30 puncte.

Într-un derby al suferinţei, Everton a pierdut şi ea, acasă însă, 1-2 cu Southampton. Gazdele au deschis scorul în minutul 39, prin Amadou Onana, însă “sfinţii” au marcat de două ori până la final, prin James Ward-Prowse (46, 78). Everton este pe locul 19 (penultimul), cu 15 puncte, tot acelaşi număr de puncte avându-l şi Southampton, care este “lanterna roşie”.

Golul lui Daniel Podence (48) a adus victoria la limită a lui Wolverhampton în întâlnirea de pe propriul teren cu West Ham United. “Lupii” ocupă poziţia a 16-a, cu 17 puncte, în timp ce West Ham este pe 18, cu 15 puncte.

Nottingham Forest a învins, la rândul său, cu 2-0, pe Leicester City, golurile fiind reuşite de Brennan Johnson (56, 84). “Pădurarii” sunt pe 13, cu 20 de puncte, iar “vulpile” pe 15, cu 17 puncte.

Aşa cum se ştie, în alte două meciuri, Aston Villa a trecut vineri de Leeds United cu 2-1, acelaşi scor fiind înregistrat şi în meciul dintre Manchester United şi Manchester City de sâmbătă.

Celelalte partide ale rundei vor avea loc sâmbătă seara şi duminică.

Arsenal este lider cu 44 puncte şi va disputa derby-ul Londrei contra lui Tottenham, în deplasare, duminică seara.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns