Stiri din Sport de ultima ora

Simona Halep si echipa – rasfat la Burj al Arab

Asa cum a promis, tenismena romana a tinut sa mearga intr-unul dintre cele mai faimoase locuri din lume, hotelul de lux Burj al Arab. Dupa victoria de ieri, din Dubai, Simona Halep a invitat tot staff-ul sa ia pranzul la Burj, scrie gulfnews.com

Ieri, dupa un meci splendid, Halep a batut-o pe Elena Rybakina, din Kazahstan, mai tanara si mai neexperimentata,  si a obtinut al doilea titlu de campioana la Dubai Duty Free Championship. Victoria anterioara a fost in 2015.

Romanca va fi in continuare locul doi, dupa Ashleigh Barty, in clasamentul WTA, ce va fi publicat luni.

“Mi-am dorit mult acest titlu si am luptat din rasputeri. In ultima parte a setului al treilea, chiar daca mi-a fost destul de greu, am rezistat si am dat tot ce am mai bun” – a marturisit Simo, dupa meciul cu Rybakina.

Inainte de a se imbarca spre Bucuresti, Simo si-a scos tot staff-ul la pranz la Burj al Arab, unul dintre cele mai scumpe si exclusiviste locuri din lume. Premiul cel mare pentru titlul de la Dubai, castigat de Halep, consta in aproape 700.000 de dolari si 470 de puncte WTA.

La masa de pranz de la Burj au fost invitati fostul tenismen Artemon Apostu-Efremov, care i-a tinut locul antrenorului Darren Cahill, in aceasta saptamana, Cosmin Diaconeasa, fizioterapeutul Simonei, Katie Spellman, director de PR si comunicare,  Viriginia Ruzici, manager sportiv si  Bogdan C. Stoica, manager juridic si pe sponsorizari.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns