Stiri Lifestyle de ultima ora

Johnny Depp, în vacanță europeană

Actorul american Johnny Depp se află în compania unor prieteni în sudul Franţei, profitând de pauza procesului pentru defăimare intentat fostei sale soţii Amber Heard, pentru a se relaxa şi a se plimba în peisajul mediteranean, relatează online ziarul spaniol ABC.

Johnny Depp a părăsit Statele Unite şi a plecat într-o minivacanţă în Europa în scurta perioadă de pauză a procesului care îl opune fostei sale soţii Amber Heard.

Surse apropiate protagonistului din “Piraţii din Caraibe” au dezvăluit mediilor americane că actorul se află în sudul Franţei pentru a se relaxa în pauza procesului.

“Şi-a luat o pauză pentru a-şi încărca bateriile, a petrece alături de vechi prieteni, a cânta la chitară şi a face plimbări lungi în peisajul rural”, au asigurat sursele.

Amber Heard a încercat, în schimb, să treacă neobservată petrecând sfârşitul de săptămână la ferma sa din Texas, împreună cu fiul şi familia sa.

Amândoi vor reveni în sala de judecată săptămâna aceasta, pentru a continua să depună mărturie. Avocaţii lui Depp vor avea oportunitatea de a o interoga pe actriţă în bătălia juridică, prelungită timp de patru săptămâni la un tribunal din Virginia.

Deznodământul acestui proces şi responsabilitatea pentru despăgubirile de milioane de dolari revine unui complet de judecată, alcătuit din şapte membri, care vor trebui să decidă care dintre ei spune adevărul.

Argumentele finale ale avocaţilor pledanţi sunt programate pentru 27 mai, iar completul de judecată ar putea începe deliberările în aceeaşi zi.

Există însă posibilitatea ca juraţii să nu incline către niciuna dintre părţi şi să determine că nici Depp nici Amberd Heard nu vor primi despăgubirile reclamate, după cum asigură o sursă apropiată echipei legale a actriţei.

Dacă juraţii consideră însă că ea nu este responsabilă, actriţa va avea cel puţin dreptul de a-şi recupera costul onorariilor ce vor fi achitate de Johnny Depp.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns