Stiri divertisment de ultima ora

Festival de miștouri pe rețelele sociale după ce Isărescu a angajat-o pe Viorica Dăncilă consilier la BNR

Viorica Dăncilă, fostul premier de veselă și rușinoasă amintire al României și lider cu o mână de catifea roz a PSD, a fost numită consilier de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Nu, nu este o glumă, este pe bune. Până și oameni politici, cum ar fi Cristian Preda, au ținut să sublinieze că nu este vorba de o glumă ci este o știre cât se poate de serioasă.

Potrivit postului ANtena 3, tanti Vio din Tiliorman ar urma să înceapă munca pe 1 iunie, chiar de ziua copilului.

Pentru angajarea în corpul consilierilor, Viorica Dăncilă a depus un dosar şi a susţinut un interviu, spus surse din cadrul Băncii Naționale.

Așadar, doamna Viorica ”Make a photo” Dăncilă își poate trece în CV-ul stufos și poziția de consilier BNR pe strategia de sustenabilitate şi energie verde.

Petre Roman și Ioan Mircea Pașcu, alți angajați

Potrivit altui consilier BNR, Adrian Vasilescu, Viorica Dăcilă va face parte din comitetul de pregătire a trecerii  României la moneda euro. Probabil a contat foarte mult și experiența ei de europarlamentar, timp de 7 ani, perioadă în care nu a reușit să lege corect două cuvinte într-o limbă străină, alta decât limba română.

Presa mai scrie că și Petre Roman se pregătește de angajare la BNR, la fel și Ioan Mircea Pașcu, fost europarlamentar și ministru al Apărării.

”BNR este preocupată de înaintarea României către zona Euro. În această privință, BNR face eforturi de 12 ani, când am înfințat Comitetul de trecere la Euro. Acum am intrat într-o fază nouă. Va fi nevoie de contacte directe și permanente cu Parlamentul European, cu Comisia Europeană și cu cabinete din zona euro. Pentru aceste întâlniri BNR a organizat 5 departamente care se vor ocupa pregătirea pentru intrarea în zona Euro. Aceste departamente vor fi Departamentul Euro (coordonator), Departamentul Economiei Reale, Departamentul Bănci Centrale, Departamentul Monede Digitale și Departamentul Economie Verde. Pentru toate aceste departamente se fac angajări. Doamnei Dăncilă i-a fost semnat vineri contractul. Dânsa nu e consiliera Guvernatorului ci este consultant în Departamentul Economie Verde. Pentru că finanțările pentru economia verde vor forma o categorie specială în bătălia în intrarea în zona Euro. D-na Dăncilă a fost parlamentar, are blazon de fost premier, a avut relații speciale cu ecologiștii din Parlamentul European. Mai spun ceva: va fi angajat și Ioan Mircea Pașcu, fostul vicepreședinte al Parlamentului European, consultant pentru viitorul Departament de Geopolitică,” a declarat consilierul BNR adrian Vasilescu.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns