Stiri de ultima ora Mondene

Elon Musk vrea ca oamenii să aibă mai mulți copii

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, care are 10 copii, i-a îndemnat luni pe contemporanii lui să aibă “mai mulţi bebeluşi” şi să continue să exploateze petrolul şi gazele naturale, informează AFP.

“Credeţi-mă, criza bebeluşilor este o mare problemă”, a declarat antreprenorul de 51 de ani în faţa jurnaliştilor prezenţi la Stavanger, în sud-vestul Norvegiei, unde magnatul sud-african urmează să participe la o conferinţă despre energie.

Întrebat despre cele mai mari provocări cu care se confruntă omenirea, fondatorul costructorului american de automobile electrice Tesla a menţionat tranziţia către energiile regenerabile, dar a trecut imediat la chestiunea ratei natalităţii, despre care a spus că reprezintă “una dintre preocupările (sale) predilecte, poate mai puţin cunoscută”.

În societăţile occidentale, precum şi în ţările extrem de populate, precum China, rata natalităţii este în scădere, în principal din cauza fenomenului de îmbătrânire a populaţiei.

“Este important ca oamenii să aibă suficient de mulţi copii pentru a perpetua civilizaţia”, a declarat Elon Musk.

“Se spune că civilizaţia umană ar putea să dispară printr-un ‘boom’ sau printr-un geamăt. Dacă nu avem suficient de mulţi copii, vom muri într-un geamăt, în timp ce purtăm scutece pentru adulţi. Ar fi deprimant”, a adăugat el.

“Da, faceţi mai mulţi copii. Cel puţin, faceţi suficient de mulţi copii pentru a menţine populaţia. Nu vrem ca populaţia să scadă atât de mult încât să sfârşim prin a dispărea”, a mai spus Elon Musk.

De trei ori divorţat, Elon Musk este tatăl a 10 copii, dintre care unul a murit la vârsta de 10 săptămâni. Un altul dintre ei, o fată transgen, a depus recent o cerere oficială prin care doreşte să îşi schimbe atât genul, cât şi numele, pentru a rupe orice legătură cu tatăl ei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns