Stiri de ultima ora Mondene

Sharon Osbourne a renunțat la emisiunea ”The Talk”

Sharon Osbourne a părăsit emisiunea “The Talk”, un celebru talk-show american, după o dispută aprinsă despre rasism care a avut loc la începutul acestei luni într-un episod difuzat în direct.

Sharon Osbourne i-a luat apărarea prezentatorului TV Piers Morgan, care a criticat în termeni foarte aspri interviul intens mediatizat acordat de prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, jurnalistei americane Oprah Winfrey.

Soţia rockerului Ozzy Osbourne a fost la rândul ei criticată de o altă prezentatoare a emisiunii “The Talk”, Sheryl Underwood, care a acuzat-o pe Sharon spunând că declaraţia ei despre Piers Morgan oferă “o validare” a opiniilor rasiste.

Postul de televiziune CBS a suspendat emisiunea “The View” până la finalizarea unei anchete interne.

CBS motivează decizia

CBS afirmă că evenimentele petrecute în episodul difuzat pe 10 martie “au fost supărătoare pentru toţi cei implicaţi, inclusiv pentru publicul care urmărea emisiunea de acasă”.

Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, comportamentul manifestat de Sharon Osbourne faţă de celelalte prezentatoare ale emisiunii “The View” “nu se aliniază cu valorile noastre în privinţa respectului de la locul de muncă”.

Citeste  Johnny Depp a fost decorat în Serbia

Ancheta internă nu a descoperit, precizează postul CBS, nicio dovadă care să sprijine declaraţia făcută de Sharon Osbourne, conform căreia acea discuţie în contradictoriu ar fi fost “orchestrată” de către producătorii emisiunii “The View”.

Reprezentanţii CBS recunosc totuşi faptul că postul TV, echipa din studio şi producătorii acestui talk-show sunt “vinovaţi pentru ceea ce s-a petrecut în timpul emisiunii”, deoarece “era evident că prezentatoarele nu au fost pregătite într-un mod corespunzător de echipa tehnică pentru o discuţie atât de complexă şi de sensibilă despre chestiunea rasială”.

Disputa din timpul emisiunii “The Talk” s-a produs după ce ducele şi ducesa de Sussex au acordat un interviu exploziv celebrei jurnaliste americane Oprah Winfrey la începutul lunii martie.

În acel interviu, Meghan a spus că sănătatea ei mintală a avut de suferit şi că a avut gânduri suicidare în perioada în care a deţinut funcţia de membru cu rol activ în cadrul familiei regale britanice.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *