Stiri de ultima ora din Politica

Diana Șoșoacă a fost ușchită din AUR

Deputatul AUR Dan Tănasă a declarat că un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari, cu referire la Diana Șoșoacă. Senatoarea blondă a fost dată afară din partid prin decizia liderilor formațiunii. Diana Șoșoacă „nu a înțeles regulile jocului” și a fost exclusă din AUR, a mai spus Tănasă.

Una dintre cele mai cunoscute voci din AUR, Diana Șoșoacă, a fost exclusă din partid, a confirmat, miercuri, la Antena 3, deputatul Dan Tănasă.

„Din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”, a spus deputatul AUR, care a confirmat că excluderea senatorului Diana Șoșoacă a fost o decizie luată de forurile de conducere ale partidului.

Târziu și Lavric au zburat-o

„Domnul Tîrziu și domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri”, a mai spus Dan Tănasă.

Potrivit acestuia, Dianei Șoșoacă i s-a adus la cunoștință că ceea ce face nu este în interesul partidului, însă ar fi transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi regulile pe care trebuie să le respecte orice demnitar.

Inclusiv miercuri, senatorul Șoșoacă a avut o declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.

„Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinarii, sustțnute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis”, a scris Șoșoacă, pe Facebook, după ce i-a fost întreruptă declarația politică.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns