Stiri de ultima ora din Politica

Rares Bogdan revoltat dupa caderea Guvernului Orban

Rares Bogadan este de parere ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a cazut cu 261 de voturi iar asta inseamna ca vor exista alegeri anticipate.

Ce declara europarlamentarul?

Acesta sustina ca motiunea de cenzura a fost votata impotriva Guvernului PNL deoarece se doreste alegeri anticipate.

„Din acest moment în joc intră președintele României. Acesta a spus pe 28 decembrie că sunt 50% șanse de anticipate. Privind în Parlament la inconștiența celor de la PSD și PRO România întreg jocul e condus acum de președinte”, a delcarat Rares Bogdan.

„Intră în joc Președintele. Pas cu Pas. Aveți încredere. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor, aculturalilor, baronilor, ticăloșilor, neocomuniștilor și mincinoșilor din PSD. PNL este un partid responsabil care nu va abandona țara în mâinile celor care au adus-o în situația de azi. 21 iunie, Ziua «Z»! Începe dânsul… Până la România NORMALĂ mai sunt doi pași mici…. Vor fi făcuți și aceștia. Nici un om responsabil nu are ce să reproșeze PNL și Guvernului sau Guvernul Orban 1, au făcut maximum de lucruri cu o majoritate formată din 8 forțe politice diferite. Și vor continua să facă… Sfârșitul nu e aici…

Pas cu Pas spre România NORMALĂ. Guvernul PNL, Orban 1, a fost demis doar pentru că a avut curajul să își asume ceea ce doresc 84% dintre români, VOT în două tururi de scrutin pentru primari, o modalitate de vot care asigură legitimitate și reprezentativitate suplimentară alesului local”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Rares Bogdad este Prim-vicepresedintele PNL si a avut un discurs dur in timpul motiunii de cenzura. Acesta i-a acuzat pe politicientii din Partidul Social Democrat ca sunt manipulatori si mincinosi.

„Ați vrut putere numai pentru voi și-ai voștri, nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat! Și acum, deoarece va tremură genunchii, mințiți, manipulați, va pretați la josnicii. Știți că alegerile va pot pulveriza manieră de a face politică, adică în disprețul cetățenilor României.

Ați trecut țara asta prin foc, ați distrus economia, aproape n-ați mai lăsat nimic în picioare. Să va fie rușine! Chiar nu aveți nimic sfânt?” a mai scris pe pagina sa de Facebook.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns