Stiri Actuale de ultima ora

Desfășurare de forțe pentru parada militară de 1 Decembrie

Peste 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi aproximativ 200 de mijloace tehnice vor participa pe 1 Decembrie, de la ora 11,00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.
La paradă vor participa 500 militari din 21 de ţări aliate sau partenere şi, în funcţie de condiţiile meteorologice, vor evolua şi peste 50 de aeronave.
“Detaşamentele de militari străini vor fi din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării Naționale.
Publicul va putea vizita, până la ora 14,00, expoziţiile care vor fi amplasate în zona Pieţei Presei Libere şi în zona Monumentului Infanterie de pe Bulevardul Kiseleff.

Distribuie mai departe
Citeste  Noul Galaxy S10 . Esti pregatit sa il descoperi?
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns