Stiri Actuale de ultima ora

Englezii au trimis înapoi în România o femeie condamnată pentru furturi din magazine

O tânără din România, arestată după ce a fost prinsă la furat în magazinele din Marea Britanie, a fost eliberată din închisoare de un judecător după ce aceasta a promis că se întoarce înapoi în ţară.

Madalina Horvath a ajuns în Marea Britanie în 2015 când avea doar 16 ani, iar de atunci a furat bunuri în valoare de peste 15.000 de lire sterline din magazine situate în mai multe oraşe britanice, printre care Cambridge şi Manchester. Ea a fost prinsă de poliţie şi condamnată la 14 luni de închisoare după ce a recunoscut cinci acuzaţii de furt. Cu toate acestea, un judecător britanic a decis că femeia poate fi eliberată din penitenciar dacă promite că se întoarce în România, pentru a economisi 8.000 de lire din banii contribuabililor, cât ar fi costat ţinerea româncei după gratii.

Potrivit procurorilor britanici, femeia făcea parte dintr-o bandă mai mare de hoţi din magazine, tot din România. Banda este specializată în furtul de obiecte electronice, în general de dimensiuni mici, dar foarte scumpe, cum ar fi căşti audio sau dockuri de încărcare a telefoanelor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns