Stiri Actuale de ultima ora

Condamnatul Chereches a fost capturat in Germania

Dupa cum puteti observa in fotografie, Catalin Chereches are pe fata semne de bruscare. A incercat sa se opuna arestarii, iar politistii germani au aplicat protocolul in vigoare in asemenea situatii si l-au imobilizat.

De vineri incoace, Catalin Chereches, primarul orasului Baia mare, traieste momente ce par desprinse dintr-un film cu gangsteri. El a fugit din tara acum 4 zile, cu pasaportul unui var, pentru ca arestarea lui era iminenta. Fusese condamnat la 5 ani inchisoare cu executare pentru acte de coruptie.

Iata traseul lui Chereches, dupa fuga din tara

Primarul a fugit in Ungaria, trecand pe sub nasul agentilor de la vama din Romania fara probleme, desi a prezentat pasaportul unui … var. La volanul masinii cu care a fugit se afla matusa lui. Cei doi au ajuns la Budapesta, au innoptat la un hotel. Apoi au plecat spre Germania. Pe 28 noiembrie, masina matusii a pornit in tromba din localitatea Senden de langa Ulm, Germania. Ea era filata de autoritatile germane, in coordonare cu anchetatorii din Romania. Femeia parea singura in masina. A gonit cu peste 200 la ora spre Augsburg. La sosirea la gara din oras, si-a facut aparitia probabil de pe bancheta sau din portbagaj insusi Catalin Chereches. Statuse intins tot drumul pe bancheta din spate sau fusese lungit in portbagaj. El si matusa se pare ca au dorit sa abandoneze masina si sa se urce in trenul de Viena. A fost momentul in care Chereches a fost prins de politia germana. Agentii au incercat sa-l legitimeze, dar primarul din Baia Mare a opus rezistenta si au avut loc altercatii. El va fi adus in Romania in curand.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!