Stiri de ultima ora Mondene

Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

Daniel Craig a fost recompensat miercuri cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, cu câteva zile înainte de premiera în Statele Unite a ultimului film în care actorul britanic îl interpretează pe James Bond, informează Reuters.

”No Time to Die” marchează cea de-a cincea şi totodată ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentul secret britanic, personaj pe care l-a interpretat de-a lungul a 15 ani.

Steaua dedicată actorului, cea de-a 2.704-a de pe Walk of Fame, va fi amplasată la numărul 7007 de pe Hollywood Boulevard, aluzie la celebrul nume de cod 007 din franciza “James Bond”, lângă distincţia similară dedicată actorului Roger Moore, care a interpretat acest rol în şapte filme, în perioada 1973-1985.

”Este o onoare absolută să calce toată lumea din Hollywood peste tine”, a spus Craig. ”Faptul că sunt pe acest trotuar, înconjurat de toate aceste legende, mă face să fiu un om foarte, foarte, foarte fericit”, a spus actorul.

Citeste  Harry și Meghan, excluși și din familia regală de ceară de la Madame Tussauds

Producătorii francizei “James Bond”, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, alături de Rami Malek, care interpretează personajul negativ Safin în ”No Time to Die”, au fost de asemenea prezenţi la ceremonia de dezvelire a stelei.

Rami Malek l-a caracterizat pe Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, ca fiind ”de modă veche şi stilat”. ”Aştept cu nerăbdare să văd care va următorul pas (în cariera ta)”, a adăugat actorul american de origine egipteană.

După ce premiera peliculei a fost amânată de trei ori din cauza pandemiei de coronavirus, ”No Time to Die” a înregistrat încasări record de 121 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii după lansarea sa oficială din Marea Britanie şi în câteva pieţe internaţionale.

Următorul rol interpretat de Daniel Craig va fi Macbeth, din celebra piesă a lui Shakespeare, într-un spectacol montat pe Broadway, în martie anul viitor.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *