Stiri de ultima ora Mondene

Carmina Cotfas va reprezenta România la Miss Universe 2021

Născută în data de 22 aprilie 2001, la Târgu Mureş, Miss Universe România 2021, pe numele ei complet Carmina Elena Olimpia Cotfas, va purta rochii de seară roşii şi aurii la competiţia Miss Universe, care va avea loc la Eilat, în Israel, pe 12 decembrie, întrucât consideră că aceste culori reprezintă cel mai bine ideea de frumuseţe pe scenă.

“Culoarea mea favorită este albastru, dar sunt un fan al culorilor clasice pentru rochiile de seară – roşu, auriu, negru. Rochiile mele de seară la Miss Universe vor fi roşii şi aurii. (…) Acestea cred că reprezintă cel mai bine ideea de frumuseţe pe scenă şi au un impact foarte mare atunci când le vezi”, a declarat, pentru AGERPRES, Carmina Cotfas.

La cei 20 de ani ai săi, Carmina are gânduri foarte îndrăzneţe pentru Miss Universe 2021, o clasare în top 20 şi, de ce nu, chiar coroniţa, însă pentru acest lucru ea are nevoie şi de voturile românilor.

Citeste  A murit Nelu Ploieșteanu

“Ce îmi doresc de Crăciun aş putea obţine înainte de Crăciun, dacă nu să aduc coroana Miss Universe, măcar prima clasare pentru România în top 20, lucrez mult pentru asta, programul meu devine din ce în ce mai încărcat şi, desigur, acest lucru nu depinde doar de mine, cât de românii noştri. De aceea cred că dorinţa mea de Crăciun poate fi îndeplinită atât de către mine, cât şi de întreaga noastră ţară, prin voturi şi prin susţinere. Miss Universe a pus la dispoziţie mai multe platforme, inclusiv site-ul oficial, iar aplicaţia Miss Universe poate fi descărcată atât de pe Android, cât şi de pe Iphone. Se intră la secţiunea delegates şi primul vot este gratuit. Aceste voturi contează foarte mult! M-ar impresiona dacă m-ar susţine şi moral de aici, de acasă. Eu voi fi două săptămâni în Israel, departe de România, reprezentându-i pe ai noştri şi m-aş bucura enorm dacă aş vedea mici gesturi că mă susţin şi că sunt de alături de mine”, a afirmat Carmina Cotfas.

Citeste  Robbie Williams, 25 de ani de carieră

Aceasta susţine că a participa la o asemenea competiţie este mult mai complicat decât ar părea la prima vedere, iar, de la sfârşitul lunii august, de când a devenit Miss Universe România, viaţa ei s-a schimbat radical, fiind antrenată în numeroase proiecte.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *