Stiri de ultima ora Mondene

Actorul Hugh Jackman a fost depistat pozitiv cu Covid

”The Music Man”, unul dintre cele mai de succes spectacole ale momentului pe Broadway, şi-a anulat marţi reprezentaţiile timp de cinci zile după ce protagonistul show-ului, actorul australian Hugh Jackman, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Hugh Jackman a anunţat pe Twitter că are simptome uşoare, printre care usturime în gât şi nas înfundat, iar de îndată ce nu va mai fi infectat, va reveni pe scenă.

Producătorii au anunţat că toate reprezentaţiile musicalului vor fi anulate până pe 1 ianuarie.

Hugh Jackman a fost depistat cu coronavirus după ce partenera sa de distribuţie, Sutton Foster, s-a îmbolnăvit de COVID-19 săptămâna trecută şi a fost înlocuită de o dublură. Sutton Foster va reveni pe 2 ianuarie, dar Hugh Jackson ar putea fi indisponibil până pe 6 ianuarie.

Zeci de spectacole de pe Broadway, printre care ”Hamilton”, ”The Lion King” şi ”Aladdin”, au fost nevoite să-şi anuleze reprezentaţiile în ultimele două săptămâni din cauza înmulţirii numărului de cazuri de coronavirus la New York în pofida obligativităţii de vaccinare care a fost impusă actorilor din distribuţie, echipelor de producţie şi spectatorilor.

Citeste  Marcel Pavel infectat cu coronavirus

Unele dintre spectacole, cum ar fi reprezentaţia de Crăciun a companiei de dans The Rockettes la Radio City Music Hall, au fost sistate complet, iar musicalurile ”Jagged Little Pill” şi ”Ain’t Too Proud” s-au închis cu câteva săptămâni mai devreme decât era programat din cauza apariţiei cazurilor de infectare şi a vânzării de bilete sub aşteptări în perioada sărbătorilor, de obicei foarte profitabilă din punct de vedere al încasărilor.

Creşterea accentuată a numărului de cazuri a venit într-un moment nefast pentru Broadway, care şi-a redeschis porţile abia în septembrie după o pauză de 18 luni din cauza pandemiei. Ianuarie şi februarie sunt în mod tradiţional luni cu public restrâns, iar producţiile costisitoare au nevoie să se joace cu sala plină pentru a face profit.

Spectacolul ”The Music Man” se joacă în avanpremieră înaintea premierei sale oficiale, programate pe 10 februarie. Cererea de bilete a fost ridicată în ciuda unui preţ maxim de 699 de dolari pentru un bilet, care poate fi apoi revândut pentru 2.000 de dolari prin site-urile care intermediază vânzările de bilete.

Citeste  R. Kelly ramane dupa gratii pana la proces
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *