Stiri de ultima ora Mondene

Actorul Chris Noth neagă acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul american Chris Noth, cunoscut pentru interpretarea personajului “Mr. Big” din serialul “Sex and the City” (“Totul despre sex”), a negat joi acuzaţiile formulate de două femei care susţin că vedeta le-ar fi agresat sexual, informează AFP.

Chris Noth s-a trezit recent pe prima pagină a presei americane după reluarea faimosului serial (sub titlul “And Just Like That…”) şi moartea personajului său la finalul primului episod al acestuia. Actorul crede că nu este întâmplător că aceste acuzaţii, făcute anonim de două femei pentru publicaţia Hollywood Reporter, vin la doar câteva zile după această frenezie mediatică.

Revista de specialitate a publicat joi acuzaţiile celor două femei, care nu se cunosc şi au contactat revista la câteva luni distanţă. Ele au explicat că publicitatea din jurul seriei “And Just Like That…” , difuzată pe canalul HBO, “le-a trezit amintiri dureroase”, scrie The Hollywood Reporter.

“Acuzaţiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum ani, dacă nu de zeci de ani, sunt categoric false”, a reacţionat într-un comunicat transmis AFP actorul în vârstă de 67 de ani. “Relaţiile au fost consensuale”, insistă el.

“‘Nu’ înseamnă întotdeauna ‘nu’ – aceasta este o limită pe care nu am depăşit-o”, a declarat Chris Noth. “Este greu să nu te întrebi când apar aceste poveşti. Nu ştiu exact de ce ies la suprafaţă acum, dar ştiu asta: nu le-am agresat pe aceste femei”, conchide actorul.

Una dintre acestea susţine că a fost violată de Noth în 2004 în apartamentul actorului din West Hollywood, când a venit să-i returneze o carte împrumutată după ce s-au întâlnit lângă piscina clădirii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns