Stiri Actuale de ultima ora

Accident aviatic pe aeroportul Băneasa

Accident aviatic pe aeroportul Băneasa: O aeronavă cu 68 de persoane la bord a avut o defecţiune la trenul de aterizare principal. Un accident aviatic s-a înregistrat vineri pe aeroportul Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu, după ce o aeronavă Boeing 767, cursă cu regim special, a înregistrat o defecţiune la trenul principal de aterizare, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.
Aeronava avea 68 de persoane la bord (44 de pasageri şi 24 de membri ai echipajului), care au fost evacuate în siguranţă, neînregistrându-se răniţi.
Accidentul a avut loc la ora 14:52, iar o investigaţie este deja în derulare, fiind efectuată de Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (AIAS).
”Echipajele aeroportului (pompieri, ambulanţă) au acţionat prompt, conform procedurilor specifice. Pista de decolare-aterizare a aeroportului este închisă prin NOTAM. Traficul comercial, care se desfăşoară pe aeroportul Henri Coandă, nu a fost afectat”, menţionează Iordache.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns