Stiri Actuale de ultima ora

Preturile florilor in perioada 1 martie si 8 martie au crescut.

In perioada 1 martie si 8 martie preturile florilor au avut o crestere vizibila. Inceputul primaverii este perioada cea mai prielnica pentru vanzarea florilor.

Primavara este perioada in care doamnele si domnisoarele sunt rasfatate cu fel de fel de cadouri. Este o perioada frumoasa in care florile ne indulcesc existenta prin parfumul lor. 1 martie este vestitorul primaverii, este ziua in care incep babele ( o traditie romaneasca care se pastreaza pana in zilele noastre).

Tot pe 1 martie doamnele si domnisoarele primesc in dar de la barbatii din viata lor martisoare simbolizate printr-un snur alb cu rosu. Cei care sunt mai darnici ofera pe langa martisorul propriu zis o floare. In aceasta perioada pretul florilor a crescut destul de tare.

In cele de mai jos vei gasi lista de preturi pentru anumite flori pe care le poti oferi drept cadou in aceasta perioada:

-Lalele  – 5 lei/ fir

-Frezii – 5 lei/fir

-Zambile – 8 lei/fir

-Zambile la ghiveci – 10 lei/fir

-Iriși – 5 lei/fir

-Trandafiri – 10 lei/fir

-Crizanteme – 7 lei/ fir

-Crini – 20 de lei/ fir

In continuare se anunta o crestere alarmanta a preturilor deoarece sarbatorile abia au inceput. Daca esti mai comod trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a comanda buchete de flori online. Acestea pot fi trimise direct la adresa mentionata de tine. Preturile unei florarii online sunt cuprinse intre 150 si 500 de lei in functie de preferintele tale. O cutie de trandafiri si orhidee poate ajunge pana la 470 de lei. Un buchet de 3 Gerbera, 2 Crizanteme, 3 Trandafiri și 3 Alstroemeria poate costa pana la  165 lei. Daca totusi vrei un buchet mai simplu acesta porneste de la 80 de lei in functie de preferintele tale. Florile sunt cele mai potrivite cadouri pentru aceasta perioada.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns