Stiri de ultima ora Mondene

Un cântec al formației The Beatles, descoperit într-un pod, prezentat publicului

Un cântec inedit, la care au contribuit doi membri ai trupei The Beatles, George Harrison şi Ringo Starr, a fost prezentat publicului la Liverpool Beatles Museum după ce a fost descoperit anul trecut în podul unei locuinţe, potrivit Reuters.

Scrisă şi produsă de jurnalistul şi realizatorul de televiziune Suresh Joshi, melodia ”Radhe Shaam” a fost înregistrată la Trident Studios din Londra în 1968, cu vocea cântăreţului indian Aashish Khan, Harrison cântând la chitară şi Starr, la tobe.

”Oamenii băteau din picioare, nimeni nu credea că este atât de veche”, a declarat Joshi pentru Reuters după ce a pus înregistrarea în faţa publicului la muzeul din oraşul natal al componenţilor trupei Beatles.

”A fost un moment absolut minunat şi în acelaşi timp eliberator, pe care l-am susţinut în felul meu modest”, a mai spus el.

Joshi a povestit că înregistra muzică alături de Khan pentru filmul ”East Meets West” la Trident Studios când Harrison a intrat în încăpere şi au început să vorbească. Trupa The Beatles înregistra ”Hey Jude” la momentul respectiv.

Citeste  Britney Spears este din nou internata.

Atât Harrison, cât şi Starr s-au oferit ulterior să colaboreze la melodia lui Joshi.

Joshi a descoperit înregistrarea anul trecut, depozitată alături de alte lucruri în podul casei sale, după ce un prieten aflat în vizită pe perioada lockdownului s-a declarat fascinat de poveştile din tinereţea acestuia. Înregistrarea a fost restaurată cu ajutorul unui producător.

”Am salvat-o, am asamblat totul, ne-a luat aproape o lună ca să o aducem la starea sa originală… şi să o digitalizăm”, a spus Joshi, adăugând că toate sumele încasate din lansarea melodiei vor fi donate în scopuri caritabile.

Joshi a descris melodia, cu o vechime de 53 de ani, ca fiind relevantă pentru vremurile noastre, potrivit unui comunicat.

”Cântecul are drept temă centrală ideea că suntem cu toţii o singură fiinţă, iar lumea este adăpostul nostru – un lucru de care ne-am dat cu toţii seama în timpul acestei pandemii”, a spus el.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns