Stiri divertisment de ultima ora

Sean Bean, premiat la BAFTA TV Awards

Jodie Comer, Sean Bean şi Matthew Macfadyen se numără printre actorii care au fost premiaţi la ediţia din acest an a galei BAFTA TV Awards, care a avut loc duminică seara la Londra, informează Reuters.

Sean Bean a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal datorită interpretării sale din producţia de televiziune “Time”, care a câştigat şi premiul pentru cea mai bună miniserie TV. Jodie Comer, devenită celebră după ce a interpretat o asasină în serialul “Killing Eve”, a câştigat premiul BAFTA TV pentru cea mai bună actriţă în rol principal graţie prestaţiei sale din “Help”, un serial dramatic a cărui intrigă este plasată într-un cămin pentru vârstnici în timpul pandemiei de COVID-19.

Cathy Tyson, colega ei din distribuţia acestui serial, a fost desemnată cea mai bună actriţă în rol secundar, iar premiul echivalent masculin – cel mai bun actor în rol secundar – a revenit în acest an lui Matthew Macfadyen pentru evoluţia sa din “Succession”, un serial despre lupta pentru putere între membrii unei familii din Statele Unite care deţine un imperiu mass-media.

“In My Skin”, o poveste despre maturizare, a câştigat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, în timp ce miniseria americană “The Underground Railroad”, o adaptare a romanului omonim scris de Colson Whitehead şi premiat cu Pulitzer, despre lupta pentru libertate a sclavilor de culoare, s-a impus la categoria “cel mai bun serial internaţional”.

Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină dintr-un program de comedie a fost câştigat de Sophie Willan pentru “Alma’s Not Normal”, iar Jamie Demetriou a câştigat premiul masculin echivalent pentru “Stath Lets Flats”.

Veteranul actor de comedie Billy Connolly a fost recompensat cu BAFTA Fellowship, cea mai înaltă distincţie onorifică atribuită de British Academy of Film and Television Arts.

Rapperul Big Zuu a câştigat două premii – pentru interpretare într-un program de divertisment şi pentru invitaţii speciali din emisiunea sa, “Big Zuu’s Big Eats”.

Mai mulţi dintre câştigătorii galei de duminică seară s-au folosit de discursurile lor pentru a-şi exprima sprijinul faţă de Channel 4, un post TV public dar finanţat din reclame, pe care Guvernul britanic doreşte să îl vândă, potrivit unui anunţ făcut luna trecută.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns