Stiri de ultima ora Mondene

Prințul Charles a dezvăluit ce melodie îl face să țopăie și acum

Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a dezvăluit că “Givin’Up, Givin’In”, al grupului american feminin de soul The Three Degrees, era cântecul său preferat în tinereţe care îi provoca întotdeauna “un imbold irezistibil de a dansa”, relatează EFE.

Prinţul Charles a vorbit despre muzica sa preferată la un program radiofonic al Asociaţiei de Radiodifuziune a Spitalului (HBA) cu prilejul marcării duminică, 4 iulie, a 73 de ani de la înfiinţarea Serviciului Naţional de Sănătate (National Health Service-NHS).

Prinţul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 72 de ani, a oferit o listă cu 13 piese favorite – care a fost postată pe serviciul de streaming Spotify – care include şi “Don’t rain on my parade”, al cântăreţei americane Barbra Streisand.

Nelipsitul “La Vie En Rose”

În acest playlist figurează de asemenea, clasicul cântec francez “La Vie En Rose”, de Edith Piaf; “Upside Down”, al divei din Detroit, Diana Ross; “The Voice”, al cântăreţei irlandeze Eimear Quinn; “The Click Song”, al artistei sud-africane Miriam Makeba; sau “You’re a Lady”, al cantautorului britanic Peter Skellern.

Citeste  Robert Downey Jr. arestat la Disneyland

“‘Givin’Up, Givin’ este printre preferatele mele iar în urmă cu ceva timp îmi provoca un imbold irezistibil de a mă ridica în picioare şi de a dansa”, a spus Charles, care a citat printre preferatele sale şi cântecul “Lulu’s back in town”, al ‘crooner-ului’ american Dick Powell, mărturisind că îl face fericit deoarece îi aminteşte de bunica sa.

Duminică 4 iulie, cu prilejul “National Thank You Day for NHS”, au fost iluminate diferite monumente, biserici şi centre de vaccinare, în semn de omagiu adus sectorului sanitar britanic.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *