Stiri de ultima ora Mondene

A murit un celebru actor de comedie. Avea doar 61 de ani

Actorul de comedie canadian Norm MacDonald a decedat la vârsta de 61 de ani, la nouă ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, potrivit familiei şi reprezentanţilor artistului, informează miercuri bbc.com.

MacDonald s-a născut la Quebec în 1959 şi şi-a început cariera în cluburile de comedie din Canada după care s-a mutat în Statele Unite, unde a debutat ca scenarist pentru emisiuni de comedie.

A făcut parte din echipa de scenarişti ai serialului ”Roseanne”, după care s-a alăturat emisiunii satirice ”Saturday Night Live”, în cadrul căreia a prezentat segmentul de ştiri umoristice ”Weekend Update.”

”Era foarte mândru de faptul că făcea comedie. Nu a dorit ca diagnosticul să afecteze felul în care publicul sau cei apropiaţi îl percep. Norm era un comic absolut”, a spus într-un comunicat Lori Jo Hoekstra, partenera de producţie a lui MacDonald.

”A scris la un moment dat că ‘o glumă ar trebui să fie mereu surprinzătoare, să nu măgulească niciodată’. În mod clar el nu a măgulit niciodată. Îi vom simţi enorm de mult lipsa”, a mai spus ea.

Citeste  Heidi Klum declara ca fostul ei sot, Seal nu o lasa sa isi duca copiii in Germania

MacDonald era totodată cunoscut şi pentru roluri în lungmetraje de comedie precum ”Dirty Work”, ”Billy Madison” şi ”Dr Doolittle”.

A devenit celebru datorită stilului său mucalit şi pentru imitarea unor personalităţi precum Burt Reynolds, Clint Eastwood şi Quentin Tarantino.

După ce a părăsit echipa emisiunii ”Saturday Night Live”, a fost protagonistul propriului serial de comedie, ”Norm” (1999-2001).

A prezentat de asemenea o emisiune Netflix intitulată ”Norm Macdonald Has a Show” în 2018.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, i-a adus un ultim omagiu într-un mesaj publicat marţi seară pe Twitter: ”Lumea era un loc mult mai amuzant pentru că îl aveam pe Norm Macdonald. Am pierdut un comic de geniu şi un mare canadian. Condoleanţe familiei şi numeroşilor fani care îi deplâng trecerea în nefiinţă”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *