Stiri din Sport de ultima ora

Man și Mihăilă nu fac mare brânză la Parma

Ciuca bătăilor din Serie A, Parma, echipa care tocmai l-a transferat pe ”briliantul” lui FcSb, Denis Man, și care îl mai are în lot pe un alt ”talent”, olteanul Mihăilă, a mai încasat o papară, chiar de la o contracandidatăl  retrogradare, Bologna. Parmegiani nu mai știau gustul victoriei din 30 noiembrie anul trecut, însă soarta a făcut ca nici aducerea lui Man să nu redreseze echipa. Dimpotrivă.

Plin de speranță, antrenorul Parmei a început meciul de acasă cu Bologna fără Man și Mihăilă, vedetele române fiind păstrate, cum se face de obicei cu talentele, pe final de meci. Iar după 45 de minute scorul era deja 2-0 pentru Bologna, pe terenul Parmei.

Man, slab, Mihăilă invizibil

Așa că Denis copilul minune a fost trimis în bătălie în repriza a doua, cu gândul că va dribla fundașii adverși cum îi dribla pe cei de la Fc Botoșani sau Astra Giurgiu. Numai că fundașii Bologniei nu sunt pe statul de plată al lui Gigi, și l-au pus cu botul pe labe pe firavul atacant. Presa din Parma scrie că repriza a doua a fost la fel de groaznică așa cum a fost prima, chiar dacă a intrat în horă și Mihăilă, alt talent pompat de impresari și care nu atinge mingea decât când o scapă adversarii în aut.

Bologna a mai înscris un gol în minutul de prelungiri și a pecetluit soarta Parmei, care este efectiv retrogradată. Parmegianii au adunat doar 13 puncte în 21 de partide de campionat și nici măcar un punct de când vedeta fecesebistă a venit să sparggă gura târgului.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns