Stiri de ultima ora Mondene

De ziua sa de naștere, ambasadorul Israelului a adoptat un urs

Ambasadorul Israelului în România, E.S. David Saranga, și-a făcut azi, de ziua sa de naștere, un cadou special. David Saranga, care este un mare prieten al României și a petrecut în urmă cu 20 de ani, peste 4 ani în țara noastră ca atașat de presă al ambasadei, a adoptat, simbolic un urs. Mai exact o ursoaică, pe numele ei Mura.
”Începând de azi sunt tatăl adoptiv al ursului Mura. Cu ocazia zilei mele de naștere, acesta este un cadou pe care l-am primit din partea personalului ambasadei Israelulu din București, care, încă o dată, și-a descoperit talentul creativ de a ajuta pe alții. Ursul Mura s-a născut în 2001 și până la vârsta de 5 ani a fost obligată să joace la circul din București, să meargă pe bicicletă, să meargă în două labe, să poarte haine de fetiță și să trăiască în condiții dificile”, a scris David Saranga pe Facebook.
În 2006, Mura a fost transferată șa un adpost pentru urși și a revenit în natură, alături de sute de alți urși.
Costul menținerii urșilor în mediul lor natural din sanctuarul proyejat costă 70.000 de euro pe lună, a mai precizat diplomatul israelian în mesaj.
În curând o vom vizita pe Mura și ne vom cunoaște mai bine și promit să vă împărtășesc această experiență, a adăugat David Saranga.

Apel pentru ajutorarea tinerilor actori

De asemenea, ambasadorul David Saranga a lansat și un apel, încă de ieri, tot cu ocazia zilei sale de naștere, pentru ajutorarea a 30 de tineri actori români.
”Pentru mine, cel mai frumos cadou ar fi să îndeplinim împreună visul a 30 de tineri actori români care înfruntă cu speranță și perseverență greutățile vieții.
Alături de mine și de Asociatia ZI de BINE, puteți susține visele acestor tineri și transforma în realitate ”Studiourile Ferentari”, făcând o donație pentru acest proiect drag.
Fiindcă, în cele din urmă, indiferent de grai ori statut social, arta și cultura ne apropie pe toți”. a scris Saranga tot pe pagina sa de socializare.
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns