Stiri Lifestyle de ultima ora

Cum să îți amenajezi cabina de duș

Există diferite forme de cabine de duș – pătrate, dreptunghiulare, ovale sau semirotunde. Alege o cabină de duș care îți oferă o senzație de spațiu în interiorul băii, făcându-te să te simți confortabil și liber. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi o cabină de duș.

Un spațiu generos

Ia în considerare dimensiunea băii tale dacă plasezi o cabină de duș și unde va fi amplasată. Atunci când planifici acest lucru, aspectele importante îți vor facilita foarte mult confortul. Este important să se ia în considerare locul în care se așează cabina de duș. Fie că este în centrul băii, în colț sau va avea paravane de duș speciale. Acest lucru este foarte important atunci când alegi o cădiță de duș. Dacă alegi o cabină de duș pentru centrul băii, poate fi necesar un corp în formă de litera D. Este cel mai simplu model de cabină de duș de instalat și este proiectată pentru a găzdui dușul, pentru a economisi timp și pentru a evita costurile suplimentare la mutarea instalațiilor sanitare.

Ce fel de sticlă alegi

Sticla utilizată la fabricarea cabinelor de duș variază, dar cel mai bine este să alegi sticlă călită cu o grosime de cel puțin 5 mm. Sticla mai groasă, este mai durabilă.
Pentru a-ți satisface toate așteptările, este mai bine să alegi sticla cu o grosime de 5 până la 12 mm.  Cabinele de duș pe care le oferă magazinul online goodbath.ro sunt din sticlă temperată, durabilă și sigur de utilizat. Ți se oferă o mare varietate de culori, materiale și idei de design.

Paravanul ideal

Există mai multe tipuri comune de modele de paravan de duș din sticlă. Principalele tipuri sunt statice, pliabile, culisante și oscilante.

Paravanul de duș static este cel mai simplu și mai accesibil tip de paravan de duș din sticlă. Designul este simplu, fără mecanisme care s-ar putea rupe. Paravanul static acoperă doar o partea din cădiță, în partea în care se află dușul, astfel încât apa se poate scurge în continuare. Avantajul său este că o astfel de structură poate fi instalată independent, fără ajutorul profesioniștilor.

Pereții despărțitori cu mecanism oscilant sunt ca o cabină cu ușă de sticlă. Arată scump și elegant. Acest model este potrivit pentru o baie mare, deoarece este nevoie de spațiu suplimentar pentru a deschide ușa batantă. Partițiile de acest tip sunt diferite. Pot exista modele care nu acoperă întregul duș și de asemenea, pot fi realizate din sticlă groasă.

Paravane pliabile

Acest tip de paravan este de obicei folosit în băi mici pentru a economisi spațiu. Designul îți permite să echipezi chiar și cea mai mică baie.Unele modele sunt realizate nu din sticlă, ci din plastic, deoarece mișcarea constantă poate deteriora partiția.
Acest model este foarte popular printre cumpărători, deoarece este compact și nu necesită spațiu suplimentar pentru a desfășura paravanul. Avantajul modelului este că poate fi folosit pentru cădițe de orice tip: atât obișnuite, cât și de colț, și chiar curbate. Pentru acest tip de paravan, sunt produse modele speciale din sticlă curbată.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns