Stiri Actuale de ultima ora

Adjunctul șefului Poliției Capitalei a fost prins la o petrecere în Centrul Vechi

Numărul 2 din Poliția Capitalei, comisarul Radu Gavriș, a fost prins la o petrecere în Centrul Vechi, vineri seară, alături de alte 26 de persoane, și a fost amendat. Radu Gavriș a recunoscut că a fost la petrecerea cu pricina, însă susține că a respectat legea pentru că ar fi stat pe terasă, afară, nu în interiorul localului.
Petrecerea a fost spartă devreme, la ora 19, de echipa de control a Poliției de la Secția 3. Potrivit Realitatea Plus, la petrecere se aflau comisarul-şef Radu Gavriş, adjunctul Poliției Capitalei, Codruţ Popoiu, șeful Secției de urmăriri penale din Parchetul Tribunalului București, dar şi alţi procurori. La eveniment era prezent și un bărbat din Călărași, care trebuia să fie în carantină. Adjunctul Poliției Capitalei că va plăti amenda, dacă se va demonstra că a încălcat legea.

Ministrul de Interne a reacționat pe Faacebook

Referitor la evenimentul care a avut loc vineri seară, când polițiști din cadrul Poliției Capitalei au identificat în interiorul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului 27 de persoane, printre care se afla și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București, doresc să fac câteva scurte precizări, a scris Lucian Bode, ministrul de Interne, pe Facebook.
Fără doar și poate, responsabilitatea și corectitudinea cu care ei au acționat în această perioadă au avut efecte asupra limitării răspândirii virusului.
Din informațiile pe care le dețin în acest moment, în cazul menționat, s-a dispus deja declanșarea cercetării prealabile față de ofițerul respectiv, pentru a se stabili existența sau inexistența unei abateri disciplinare și a vinovăției sale, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de polițist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este și desemnat, la nivelul Poliției Capitalei, să coordoneze activitățile specifice de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns