Stiri de ultima ora Mondene

Mick Jagger a făcut Covid

Trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină luni în Amsterdam după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat formaţia într-un comunicat de presă, potrivit Reuters.

”The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate”, au spus muzicienii.

Jagger, în vârstă de 78 de ani, a prezentat simptome ale infectării cu coronavirus după ce a ajuns la Johan Cruijff ArenA din Amsterdam, a mai precizat formaţia.

Reprezentanţi ai Mojo Concerts, compania care a organizat concertele din Olanda, au urcat pe scenă pentru a informa publicul prezent pe ArenaA, un stadion de fotbal, cu o oră şi jumătate înainte de începerea concertului.

”Nu poate cânta, nu poate concerta”, i-a anunţat pe fani un reprezentat care nu şi-a dezvălui numele. ”Nu va fi un concert în seara aceasta… nu avem ce face.”

Amsterdam era cea de-a patra oprire din cadrul turneului european ”Stones Sixty”, după un spectacol susţinut joi în Liverpool.

Membrii formaţiei britanice The Rolling Stones au dedicat primul lor concert susţinut în Marea Britanie în cadrul turneului ce marchează împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea trupei regretatului baterist Charlie Watts, informează vineri DPA/PA Media.

Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood, alături de bateristul Steve Jordan, au revenit joi pe scenă în Marea Britanie, pe stadionul Anfield din Liverpool.

Concertul a fost deschis cu un omagiu video adus lui Watts, care a murit la 24 august anul trecut, la vârsta de 80 de ani.

Adresându-se mulţimii, Jagger a spus: “În 1962 am întâlnit un baterist numit Charlie Watts, iar acesta este primul nostru turneu în Anglia fără el, aşa că am dori să-i dedicăm acest spectacol lui Charlie”.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns