Kim Kardashian si Kanye West divorteaza
Stiri Lifestyle de ultima ora

Kim Kardashian este la un pas să devină avocat

Vedeta de reality-show Kim Kardashian a reuşit să treacă, după trei încercări eşuate, un important examen de drept în California, realizând astfel un prim pas pentru a-şi atinge visul de a deveni avocat, a anunţat luni vedeta americană, citată de AFP.

Kim Kardashian a anunţat de mulţi ani că vrea să se înscrie în baroul din California.

“Am luat examenul ‘baby bar’!”, a scris ea pe Twitter, referindu-se la examenul de drept pe care trebuie să îl treacă studenţii din primul an de studii care vor să devină avocaţi în California şi care nu doresc să urmeze calea tradiţională bazată pe obţinerea unei diplome emise de o facultate de drept acreditată.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a urmat cursuri la Pierce College din Los Angeles, însă nu a absolvit acea universitate.

“Să ştiţi că nu a fost uşor pentru mine. Am ratat acest examen de trei ori în doi ani, dar m-am motivat de fiecare dată şi am învăţat şi mai mult”, a declarat starleta.

Ea a subliniat totuşi că suferea din cauza COVID-19 atunci când a ratat examenul pentru a treia oară şi că în acea zi avea febră puternică.

Potrivit Baroului din California, examenul din primul an include patru eseuri şi un chestionar cu răspunsuri multiple la 100 de întrebări din domeniul dreptului contractual şi al dreptului penal.

Statisticile arată că doar 20% – 25% dintre candidaţi reuşesc să treacă acest examen.

“Mari avocaţi mi-au spus că este practic imposibil şi că este mult mai dificil decât să urmezi o şcoală de drept tradiţională. Însă este singura mea opţiune”, a adăugat Kim Kardashian.

Vedeta americană s-a angajat de mai multe ori pentru a promova reformarea sistemului judiciar american, cerând în anumite cazuri clemenţă pentru unii dintre condamnaţii din Statele Unite. Ea s-a întâlnit pentru a discuta o astfel de chestiune cu fostul preşedinte Donald Trump la Casa Albă, în 2019.

Kim nu este primul membru al familiei Kardashian care s-a simţit atras de universul dreptului. Tatăl ei defunct, Robert Kardashian, a făcut parte din rândul avocaţilor care au reuşit să obţină achitarea lui O.J. Simpson, care era judecat pentru o crimă dublă.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns