Stiri Lifestyle de ultima ora

Primul ruj pentru barbati lansat in Romania

In Romania s-a lansat primul ruj pentru barbati.  Un producator englez a adus in Romania, primul ruj pentru barbati. Acesta a declarat ca produsul lui raspunde nevoilor barbatilor roamani care se afla in cautarea unui produs care sa le completeze rutina zilnica de ingrijire si care sa le puna in valoare trasaturile. „Bărbaţii au devenit mult mai deschişi să folosească produse cosmetice“ a declarat acesta.

Este o premiera mondiala pe piata cosmeticelor. Acest produs a impins la maxim limitele industriei de cosmetice pentru barbati , fiind un produs destinat barbatilor curajosi care nu se tem sa iasa in evidenta.

Rujul este lichid si  este mat. Acesta este disponibil in 12 nuante  si a fost creat pentru a oferi buzelor un aspect natural.

“Într-o premieră mondială pe piaţa cosmeticelor, un producător englez a împins limitele industriei de cosmetice pentru bărbaţi lansând primul ruj care le este dedicat. Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural şi are un preţ de 69 de lei. „Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine şi au devenit mult mai deschişi la a folosi produse cosmetice noi“ au transmis producatorii celebrului ruj.

Citeste  Toaleta smart face senzatie la targul de electronice din Las Vegas

Corina Ilie co-fondator al magazinului in care vei gasi acest ruj a declarat “ Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă. Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns