Stiri Actuale de ultima ora

Incendiu pe aeroportul Otopeni

A fost panică pe aeroportul Otopeni, terminalul plecări, după ce a izbucnit un incendiu la un fast-food. Călătorii au acuzat că nu au fost îndrumați de nimeni să evacuze terminalul, deși în clădire era un fum gros. Traficul de pasageri nu a fost afectat semnificativ.
La momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, iar din zona restaurantelor, acolo unde s-a degajat fum, au fost evacuate circa 590 de persoane. Acestea au fost mutate temporar într-o zonă apropiată, unde nu era fum.
“Incendiul s-a produs puţin înainte de orele 7:00, la o hotă de evacuare situată pe terasa clădirii Finger, în zona de îmbarcare. Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona de food court. Incendiul a fost lichidat imediat după ora 7:30. Au intervenit atât pompierii aeroportului, cât şi cei de la ISUBIF. În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, a declarat un reprezentant al aeroportului.
La rândul său, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF) au anunţat că aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, duminică dimineaţa, din Aeroportul Otopeni în urma unui incendiu izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecări, nefiind înregistrate victime.
Potrivit sursei citate, au intervenit trei autospeciale de stingere, două echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori al ISUBIF, precum şi firma privată de pompieri de la aeroport.
“Incendiul este localizat, nu mai sunt degajări de fum şi nu au fost înregistrate victime. Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului, au fost evacuate aproximativ 300 de persoane”, au anunţat reprezentanţii ISUBIF.

Distribuie mai departe
Citeste  Primar, cu dosar penal, după un chef în Primărie
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *